HoofdnieuwsRegionaal

Geslaagd werkbezoek Lutz Jacobi en Marco Keizer aan Dokkumer Vlaggen Centrale

DOKKUM – Maandag 2 februari hebben Lutz Jacobi (Tweede Kamerlid) en Marco Keizer (kandidaat-Statenlid) namens de PvdA een werkbezoek gebracht aan de Dokkumer Vlaggen Centrale. Een prachtig bedrijf dat belangrijk is voor de werkgelegenheid in Noordoost Friesland.

Marco Keizer (plaats 11) is namens PvdA Fryslân kandidaat tijdens de Statenverkiezingen op 18 maart aanstaande. Hij is de hoogste jongere op de lijst, maar ook hoogste kandidaat in de regio Noordoost Fryslan. Speerpunten voor hem zijn (jeugd)werkgelegenheid en onderwijs, voornamelijk in de regio Noordoost Friesland. Lutz Jacobi zet zich als Fries Tweede Kamerlid in Den Haag ontzettend in voor het behoud van Friese bedrijven in Friesland. Ook is zij actief op het gebied van duurzaamheid, iets waar Dokkumer Vlaggen Centrale zeer veel aandacht aan besteed.

Tijdens het werkbezoek hebben de twee PvdA’ers uitgebreid gesproken met de directie, het management en de ondernemingsraad van het bedrijf, dat bijna 150 mensen van werk voorziet. Daarna kregen ze een rondleiding door de onderneming, waar ze met een groot deel van de werknemers hebben gesproken. De werknemers vertelden met trots over het bedrijf, waar velen al jarenlang werken.

Voor de regio Noordoost Friesland zijn dergelijke bedrijven van een ontzettende toegevoegde waarde. Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor werkgelegenheid, biedt veel jongeren uit de regio een stageplaats, levert aan de hele wereld én houdt ook voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Marco Keizer en Lutz Jacobi kijken dan ook met plezier terug op het werkbezoek.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button