HoofdnieuwsRegionaal

Geslaagde informatieavond SamenLoop voor Hoop Kollumerland

KOLLUM = Maandagavond  is er door de organisatie van de SamenLoop voor Hoop Kollumerland 2016 een informatieavond voor vrijwilligers georganiseerd. Deze avond werd gehouden in de Colle te Kollum. Tijdens deze avond kregen de aanwezigen informatie over de SamenLoop voor Hoop zelf en over het aandeel dat vrijwilligers hier in hebben. De organisatie van dit prachtige evenement draait volledig op vrijwilligers.

Onder leiding van initiatiefnemer Akkelien Banga is de afgelopen weken een stuurgroep gevormd. Deze groep mensen zal de verschillende afdelingen sturen tijdens de organisatie. Maar ze kunnen dit niet alleen. Hiervoor zijn nog meer vrijwilligers nodig, om de taken zo goed mogelijk te kunnen verdelen. Op de informatieavond waren zo’n 25 geïnteresseerden. Na de algemene presentatie over de SamenLoop voor Hoop was er ruimte voor de geïnteresseerden om een praatje te maken met de mensen van de stuurgroep. Hieruit ontstonden leuke en enthousiaste gesprekken. Een aantal van deze mensen heeft zich opgegeven als vrijwilliger. De organisatie van de SamenLoop voor Hoop is hier heel erg blij mee! Maar we zijn er natuurlijk nog niet.

Er zijn nog meer vrijwilligers nodig, onder andere voor de afdelingen Sponsoring en PR. Was u verhinderd tijdens deze avond en wilt u als nog meehelpen met de SamenLoop voor Hoop Kollumerland 2016? Neem dan contact op met Akkelien Banga. Email: [email protected], Tel: 0511-424633/06-30867322. Of neem een kijkje op onze Facebookpagina: www.facebook.com/SamenLoopvoorHoopKollumerland/ of op de site: www.samenloopvoorhoop.nl/Kollumerland/

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button