HoofdnieuwsRegionaal

Gezellige drukte op jaar- en natuurmarkt in Buitenpost

BUITENPOST – Tijdens de feestweek in Buitenpost wordt altijd op de eerste woensdag in augustus de jaarmarkt gehouden. Er stonden weer veel kraampjes in en rondom de winkelstraat in hartje Buitenpost. De markt begon om 8:00 uur en al vroeg gingen al vele duizenden bezoekers een kijkje nemen langs de kraampjes.

25 jarig jubileum Natuurmarkt De Kruidhof

Dit jaar viert De Kruidhof het 25 jarig jubileum van de Natuurmarkt tijdens de Buitenposter feestweek. Wat in 1990 begon als een kleinschalige markt op het gebied van natuurlijke producten is anno 2015 uitgegroeid tot een markt met meer dan 60 standhouders. Dit jaar kreeg de markt een feestelijk tintje door in De Kloostertuin van De Kruidhof een beleefplein aan te bieden waar beleving door middel van workshops, proeverijen en demonstraties voorop staat.

Om 14.00 uur presenteerde Rineke Olieman van Buitengewoon Buitenpost een uitgebreide collectie van haar bijzondere kleding- en schoenenzaak met exclusieve merken als Oska en Trippen. De modeshow vond plaats midden tussen de kruiden in de Geneeskruidentuin. Veel mensen bezochten de natuurmarkt van de Kruidhof, alsmede het IJstijdenmuseum werd druk bezocht.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button