Sport

Gezellige kampioensreceptie bij WTOC

OUDWOUDE – Donderdagavond 23 juni werden de spelers en leiding nogmaals in het zonnetje gezet.
WTOC 1 werd op 14 mei na 1 jaar 4e klasser geweest te zijn kampioen en kan volgend seizoen weer in de 3e klasse starten.
Voorzitter Wierd Kooistra heette de aanwezigen welkom en feliciteerde nogmaals de spelers en leiding en hoopte op een goed vervolg in de 3e klasse.

Op deze kampioensreceptie werden er veel felicitaties richting de spelers en leiding en bestuur geuit en werd hen veel succes toegewenst in de 3e klasse, dat ook weer een mooie competitie lijkt te worden met buurverenigingen.

Aanwezig waren de spelers van WTOC 1 met leiding, bestuur, jeugdbestuur, sponsoren, de Club van 100, vele leiders van WTOC, de buurverenigingen De Lauwers, Friese Boys en Oostergo, de plaatselijk belangen van Triemen Westergeest en Oudwoude, de KNVB, de BAV.
Het College van B en W  kon niet aanwezig zijn in verband met een commissievergadering.

Auke van der Horn sprak de aanwezigen toe namens de KNVB en had voor het bestuur een oorkonde. Alle spelers kregen van de heer van der Horn persoonlijk een medaille uitgereikt.
De heer Mebius sprak namens de BAV de spelers toe en had een mooie voetbal als cadeau.

Namens de besturen Plaatselijk Belang Westergeest, Triemen en Oudwoude kreeg Sjoerd Hoekstra het woord en kreeg WTOC een ook een mooie voetbal.
Bauke Krol bood het bestuur een cheque aan van 500 euro van de Club van Honderd van WTOC.
Na afloop van het zakelijke deel, was er voor een ieder nog een hapje en een drankje.

Foto’s Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button