EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Glêzen Hûs 2.0 in Kollumerzwaag

KOLLUMERZWAAG – Dit jaar zal het glazen huis evenement op 18 t/m 24 december in Leeuwarden plaats vinden. 3FM Serious Request komt in actie voor het Rode Kruis. Thema dit jaar: ‘Let’s clean this shit up!’ 800.000 kinderen sterven per jaar aan de gevolgen van Diarree. Dit door gebrek aan schoondrinkwater, zeep en schone toiletten.

Vele dorpen en verenigingen zullen zich inzetten voor deze actie en daarom wil ook Kollumerzwaag dit niet ongemerkt voorbij laten gaan! Op de zaterdagmiddag voor kerst, 21 december van 14:00-17:00u wordt er een gezellige veiling georganiseerd in ons eigen ‘glazen huis’ het pand naast de Spar. Iedereen die hier graag aan wil bijdragen kan een product of dienst laten veilen, een gift doen of gezellig langskomen op de 21e. U bent meer dan welkom! Veil uw kappersbon, wijn, strooizout, meubels, uurtarief voor uw dienst etc. Dan gaan deze producten of diensten geveild worden tijdens de Serious Request week op 21 december in het Glêzen Hûs 2.0 te Kollumersweach!!

Tot nu toe heeft de organisatie mooie producten binnen gekregen om te veilen zoals: Wrot-run deelnemerskaarten, Snackbonnen van Prins cafetaria en Kledingreparatie bonnen van Mode Atelier Petra. Ook is het nodige al gesponsord door Spar van der Heide, VIREMA, PTH en BEK reclamemaker. Daarnaast is er de mogelijkheid om kleding te doneren voor tweedehands verkoop voor het goede doel van het Rode Kruis!

 

Op 13 december zal er ook een stand staan op de kerstmarkt in Kollumerzwaag van het Glêzen Hûs 2.0. Hier zullen alle deelnemende bedrijven en ondernemers hun visitekaartjes aanwezig zijn en worden er producten verkocht die te maken hebben met het thema ‘let’s clean this shit up’. De eerste donaties zullen daar natuurlijk ook in de wacht gesleept worden.

Uiteraard willen we met elkaar voor zoveel actie zorgen dat Giel Beelen uw bijdrage uit Kollumerzwaag noemt in zijn live programma! De Leeuwarder Courant meldde 22 november het volgende:
“3FM DJ Timur trekt van 18 tot en met 24 december door Friesland op zoek naar de mooiste, leukste en meest vertederende inzamelingsacties voor 3FM Serious Request acties. ..Live verslag..scholen,… bedrijven.. live reportage!”

Tot de 21e in het Glêzen hûs 2.0!

Mail of bel naar onderstaande gegevens:

Matty Kamminga: [email protected]
Tineke Bijleveld: [email protected]
Tirza de Vries: [email protected]
A. Pompstra: [email protected]
Tel.: 06-11140724

 

Dit kan u ook interesseren

Eén reactie

  1. Goede actie! Niet alleen voor KiKa ren ik al jaren (inmiddels heb ik daarvoor al meer dan 40.000 euro ‘opgehaald’ ) maar ook de SR actie ondersteun ik van harte. Daarom loop ik op 24 december de laatste 10 km mee in de Glazen Huis Marathon met aankomst bij het Glazen Huis in Leeuwarden! Ik hoop, dat vanuit Kollumerzwaag een mooi bedrag aangeboden kan worden in Leeuwarden. Succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button