Sport

Goede resultaten op FK voor Wardy

SNEEK – Afgelopen zaterdag vond het Fries Kampioenschap acrogym voor het D- en E-niveau plaats. Wardy Kollum werd hier door vijf teams vertegenwoordigd. D-lijn damespaar Afrida en Enola mochten het spits afbijten voor Wardy. Zij zetten een hele mooie oefening neer waarmee ze het brons in ontvangst mochten nemen. Vervolgens was het de beurt aan Ilse en Lisanne die in dezelfde categorie uitkomen. Zij lieten strakke elementen zien en stonden te stralen op de wedstrijdvloer. Hun oefening werd met het goud bekroond waarmee Ilse en Lisanne zich nu Fries Kampioen mogen noemen.

Linda en Aïsha hebben tijdens de plaatsingswedstrijden in de E-lijn een ticket voor de Friese Kampioenschappen weten te bemachtigen. Ze hebben een nette oefening gedraaid waarmee ze vijfde van Friesland zijn geworden. De bovengenoemde duo’s zijn verzekerd van doorstroming naar het district wat op 28 maart in Winschoten plaatsvindt.

In de middag was het de beurt aan E-junior duo Renee en Noa en D-lijn trio Annet, Janita en Femke. Helaas hadden deze teams vandaag een beetje pech en kregen ze beide een tijdsfout wat een aftrek van 0,3 oplevert. Deze teams hebben zich helaas niet kunnen plaatsen voor het district.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button