Sport

Goud voor acro meiden GVV

WINSCHOTEN – Zaterdag 28 maart werden het District Kampioenschap acro gehouden voor pupillen en het E en D niveau. De teams van GVV wisten deze dag goed te presteren. Doordat het niveau hoog lag en er geen fouten gemaakt kunnen worden was het spannende dag voor de teams van GVV. Het E junioren trio Maud Schut, Jente Jongsma en Laura Koster lieten de beste oefening zien van het seizoen, maar werd helaas streng beoordeeld door de jury. Het pupillen trio Demi Braam, Rynke Helmus en Iris Helder lieten eveneens een strakke oefening zien, maar kreeg een kostbare aftrek.

Bij de E senioren trio lieten Henriëtte Hiemstra, Marijke Vonk en Hendrica de Jong een fantastische oefening zien. De jury was erg onder de indruk en dit leverde de dames een gouden medaille op en een ticket voor de halve finale van Nederland op. De E senioren duo’s was deze dag een grote categorie. Het duo Merel Molenbuur en Lian Terpstra kunnen terug kijken op een goeie oefening en mogen tevreden zijn met een 7de plek. Het duo Rixt de Jong en Elbrich Oving kwam net iets te kort voor het podium en werden 5de. Het D trio Maike Helmus, Kyara Nijboer en Marijke Postma moesten het opnemen tegen sterke concurrentie. De dames lieten technische een sterke oefening zien, maar dit was net niet genoeg voor een podium plaats. De dames werden 5de.

 

De teams: Merel Molenbuur en Lian Terpstra, Rixt de Jong en Elbrich Oving, Maike Helmus, Kyara Nijboer en Marijke Postma hebben zich geplaatst voor de halve finale acro. Het team Demi Braam, Rynke Helmus en Iris Helder staat reserve.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button