Goud voor CGV Wardy

Geplaatst op 11 maart 2018 om 21:13 | In de categorie: ,

BURGUM –┬áZaterdag 10 maart 2018 vond de tweede plaatsingswedstrijd plaats voor wedstrijdgroep 3.

De eerste ronde was het de beurt aan Sjoukje Spijkerman, uitkomend in pupil 1 D2. Sjoukje was in erg goede doen en liet geen steekjes vallen. Sjoukje turnde in de top 3 op zowel brug, balk en vloer. Bij de prijsuitreiking liet Sjoukje het gehele deelnemersveld achter haar en mocht de gouden medaille in ontvangst nemen!

In de derde wedstrijdronde was het de beurt aan Jildou Zuidema, Silke van der Meer en Anouk van Wieren. Jildou uitkomend in pupil 2 D3 turnde een stabiele wedstrijd. Ze werd uiteindelijk 7e. Silke en Anouk, uitkomend in pupil 2 D4 zitten dit seizoen voor het eerst op turnen. Beide dames hebben zich enorm verbeterd ten opzichte van de vorige wedstrijd. Silke eindigde op de 5e plaats en Anouk op de 10e plaats.

In de laatste wedstrijdronde was het de beurt aan Marije Hiemstra, uitkomend in pupil 2 D2 en Anna Baukje van Dellen, uitkomend in jeugd D2. Beide dames hadden bepaalde doelen die ze wilden behalen op de wedstrijd. Op de wedstrijd hebben beide dames hun eigen doelen behaald. Marije werd knap 6e en Anna Baukje werd 8e.

Eigen Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *