Sport

Goud voor Iris Bontekoe

FERWERD – Op zaterdag 6 februari vond in Ferwerd de 2e plaatsingswedstrijd plaats voor de meiden van niveau F-G-H. Van CGV Wardy deed Iris Bontekoe mee aan deze wedstrijd. Tijdens haar 1e plaatsingswedstrijd turnde zij zich naar het goud. De verwachting voor de 2e plaatsingswedstrijd waren dan ook hoog.

Iris begon op sprong. Dit voelde nog niet heel fijn. De sprong ging echter goed en ze behaalde een mooie score van 11,13 punten. Hierna volgde brug. Bij het inturnen waren er nog wat foutjes. Gelukkig verliep de oefening tijdens de wedstrijd heel goed. Hier behaalde ze een score van 11,30 punten. Balk verliep niet helemaal vlekkeloos tijdens de wedstrijd. Gelukkig waren het geen grote fouten en behaalde ze toch een mooie score van 11,60 punten. Als laatste onderdeel was er vloer. Dit ging heel goed en was ook tevens haar beste onderdeel met 11,80 punten.

Bij elkaar opgeteld heeft Iris een score van 45,83 punten behaald. Hiermee heeft ze zich ten opzichte van de 1e plaatsingswedstrijd met 1,53 punten verbeterd. Hiermee heeft ze wederom de 1e plaats behaald in haar categorie senior G. Een knappe prestatie!

Met de prestatie van beide wedstrijd heeft Iris zich zo goed als zeker ook geplaatst voor de Friese Kampioenschappen die plaatsvinden op 16 april a.s. in Makkum.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button