Sport

Goud voor Lycke en Iris

DOKKUM – Het was weer een prachtig acro weekend. Vijf teams van MAAS Buitenpost kwamen de vloer op in Dokkum. Dat acro in de lift zit in Buitenpost bewijzen de jongste deelnemers van dit weekend tijdens hun tweede plaatsingswedstrijd. Zo werd er maar liefst twee keer zilver en een keer goud gewonnen.

Op zaterdag kwamen het team Femke Bosma-Janine Bloembergen en Sannen Bosma-Trudie Posthumus in actie bij de duo instap teams. Femke was helaas de hele week ziek geweest en het ging daarom niet helemaal zoals ze wilde. Gelukkig hadden ze op de eerste plaatsingswedstrijd al goud gehaald en waren dan ook al zeker van een ticket voor het FK later in april. Sanne en Trudie lieten een hele strakke oefening zien die precies paste op de muziek. De jury vond dit ook goed en gaf hen genoeg punten voor een zilveren medaille.

Zondag was het de beurt aan drie teams, weer twee instap duo’s en een junioren duo E. De teams Jente Groenbroek-Fenne Hiemstra en Amber Stenekes-Suzanne Zuidema lieten prachtige oefeningen zien bij de instap. Jente en Fenne kwamen nu keurig uit met de muziek, hadden zelfs wat tijd over en schitterden op de vloer. Amber en Suzanne stalen de harten van het publiek en de jury op deze valentijnsdag. De dames mochten dan ook het podium betreden om zilver in ontvangst te nemen.

Iris v/d Meulen en Lycke Kootstra hadden hun oefening in de junioren E meer uitstraling en kracht gegeven na hun vorige optreden. Dit werd door de jury rijkelijk beloond en ze behaalden dan ook ruim 25 punten en mochten het podium betreden om goud in ontvangst te nemen.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button