Sport

Goud, zilver en brons voor acroteams GVV

HARKEMA – Zaterdag 17 januari De tweede plaatsingswedstrijd (in een reeks van zes) acrogym. Vijf teams van GVV uit Feanwâlden moesten deze dag hun oefening tonen aan een twaalfkoppige jury. Het E senioren trio Henriëtte Hiemstra, Marijke Vonk en Hendrica de Jong  mochten als eerste de wedstrijdvloer betreden. De dames lieten een nette oefening zien waarbij de kleding die ze droegen een rood zwart pakje het thema van de muziek Zorro goed versterkte. De dames wonnen het brons in hun categorie.

Het E senioren duo Lisette de Beer en Josine Camminga lieten een technisch sterke oefening zien en werden vijfde in hun categorie. Femke Boonstra en Marianne Bosma die eveneens in de E senioren duo’s meestreden, lieten artistiek een prachtige oefening zien, maar door enkele tijdsfouten kwam het duo niet verder dan een 8ste plaats. De instap dames Gerrieke Ellens en Lieuwkje van der Kooi debuteren dit seizoen binnen de acro. Het duo liet een fantastische oefening zien en mocht in een groot deelnemersveld tot ieders verrassing het goud in ontvangst nemen.

In de middagwedstrijd was het de beurt aan het D trio Femke Postma, Sanne Wolters en Naomi Jongeling. Het trio liet een prachtige oefening zien en wist ondanks twee tijdsfouten een super tweede plaats te bemachtigen.

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button