Sport

Goud, zilver en brons voor GVV-turnsters in Ferwerd

FERWERD – Zaterdag 25 maart werden er in Ferwerd de tweede plaatsingswedstrijden gehouden voor wedstrijdgroep 3. Voor GVV deden er 14 meiden aan mee; Liora v/d Meulen, Daniek Hazewindus, Nynke de Jong, Tedda Andringa, Linda Kalsbeek, Sietske-Aliet de Jong, Elyse Kammelar, Jolyne Zijlstra, Marte Gorter, Lotte Postma, Fleur Bosma, Rianne Bosma, Natascha Post en Daniëlle Dijkstra.
In de eerste wedstrijd was het de buurt aan de pupillen D3 en pupillen 1 D2. Liora v/d Meulen mocht het goud in ontvangst nemen bij haar categorie pupil D3. Voor Daniek Hazewindus was er een 13e plaats.

Nynke de Jong en Tessa Andringa turnen pupil 1 D2. Ze turnden een keurige wedstrijd en werden 9e en 16e.
In de 2e wedstrijd was het de beurt aan de pupillen 2 D4 Linda Kalsbeek en Sietske- Aliet de Jong. De meiden werden keurig 7e en 8e. In dezelfde wedstrijd kwamen Elyse Kammelar en Jolyne Zijlstra in actie. Elyse mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen bij de Jeugd 1 D3. Jolyne werd in dezelfde categorie 9e.

In de laatste wedstrijd van de dag kwamen nog eens zes meiden voor GVV in actie. Vier meiden bij pupil 1 D4. Marte Gorter mocht op het podium komen en kreeg de bronzen medaille omgehangen. Lotte Postma werd 12e, Fleur Bosma 16e en Rianne Bosma 18e.
In dezelfde wedstrijden turnden Natascha Post en Daniëlle Dijkstra in hun categorie jeugd 1 D2 naar een 4e en 14e plaats.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button