Buiten regioRegionaal

Gratis huidadvies op 4 oktober in ziekenhuis Nij Smellinghe

DRACHTEN – In de week van de huidtherapie organiseert ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten  een speciale adviesavond voor mensen met huidproblemen. Op dinsdagavond 4 oktober tussen 17:00 – 21:00 uur kunt u advies en informatie krijgen over diverse behandelmogelijkheden.

Samen maken we werk van uw huid

Veel mensen kampen met huidproblemen. De meest voorkomende huidproblemen zijn acné, rosacea, droge huid en donkere verkleuring van de huid. Huidproblemen kunnen diverse oorzaken hebben. In de Huid- en Laserkliniek van ziekenhuis Nij Smellinghe werken diverse gespecialiseerde deskundigen die gezonde, zieke of beschadigde huid van patiënten behandelen.

Informatie en advies

Diverse specialisten, zoals de dermatoloog en huidtherapeuten, geven informatie

over huidverbeterende mogelijkheden, bijvoorbeeld de behandeling van acné. De huidtherapeut geeft een demonstratie micro-needling. Deze methode wordt toegepast om de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker te maken. Ook kunt u terecht voor een gratis persoonlijk huidadvies krijgen tijdens een 5 minuten consult bij een huidtherapeut.

De avond is gratis toegankelijk. Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk.

De week van de huidtherapie wordt ieder jaar geïnitieerd door de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. Meer informatie hierover en de informatieavond in ziekenhuis Nij Smellinghe is te vinden op de website van het Drachtster ziekenhuis, www.nijsmellinghe.nl.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button