112HoofdnieuwsRegionaalVideo's

Grote brand legt Keukencentrum Barkmeijer in de as (video) foto-update

KOLLUM – In de nacht van zondag op maandag omstreeks 4:00 uur is er  brand uitgebroken in Keukencentrum Barkmeijer aan de Singelweg in Kollum. Het keukencentrum is volledig verwoest door de grote brand, brandweer Kollum was snel ter plaatse maar er was geen redden meer aan de vlammen sloegen al uit het pand. Ze kregen assistentie van korpsen van Buitenpost en Zuidhorn die zorgde voor de water toevoer en de hoogwerker uit Dokkum kwam ook.

De brandweer probeerde de naast gelegen panden te behouden door ze nat te houden. Het keukencentrum is geheel verloren gegaan bij de brand, de schade is enorm. De buurtbewoners hoorden voorafgaand aan de brand een paar dikke knallen maar de oorzaak is voor als nog onbekend. Ook Liander kwamen ter plaatse, vanwege een stroomstoring bij de omwonenden. De brandweer is nog geruime tijd bezig met nablussen.

UPDATE: Bij daglicht was goed te zien dat het hele pand verloren is gegaan, ook de aangrenzende woning kan als verloren worden beschouwd. Er kwamen de hele dag veel mensen even een kijkje nemen bij het afgebrande pand.

[youtube_video id=”rdy0Tj04EF0″]

 

Foto’s Fokke Jongsma Video Jelke Jongsma

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button