HoofdnieuwsRegionaal

Grote drukte bij verkoping in Lichtpuntloods

KOLLUMERZWAAG – Zaterdag was in Kollumerzwaag in de Lichtpuntloods een grote verkoping, waar veel bezoekers op af kwamen. Twee keer per jaar houdt men een extra grote verkoping. Er zijn op zo’n dag artikelen te koop, die wat duurder zijn en op de andere verkoopdagen niet worden getoond. Dit zijn bijvoorbeeld horloges, gouden kettinkjes, klokken, kasten en schilderijen. Tevens is er muziek aanwezig en het draaiend rad, waarmee mooie prijzen te winnen waren. Ook de lekkere hapjes, snert, patat eten en gezellig met elkaar koffiedrinken ontbraken niet.
Gelet op de grote drukte al in de ochtend, verwacht de heer F. Kooistra, dat er ook deze dag wel zo’n drie á vierduizend bezoekers verwacht kunnen worden.

Met ruim 4.300 m2 vloeroppervlak is de Lichtpuntloods één van de grootste  kringloopwinkels van Noord-Nederland. Lichtpunt verkoopt uitsluitend 1e klas 2e hands goederen! Er zijn in totaal 14 afdelingen en het assortiment is zeer ruim.

De opbrengsten uit de Lichtpuntloods komen geheel ten goede aan de Opvangboerderij van Lichtpunt, eveneens gevestigd in Kollumerzwaag. Hier worden mensen opgevangen die tussen wal en schip zijn geraakt, veelal ten gevolge van psychosociale problemen. Lichtpunt begeleidt en ondersteunt deze mensen. Dit gebeurt door een team van professionele beroepskrachten, ondersteund door mentoren en vrijwilligers.

Foto’s Jantsje Wiersma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button