Sport

GVV acro teams goed van start

BURGUM – Zaterdag was de aftrap van het acroseizoen en vond de eerste plaatsingswedstrijd plaats in Burgum. GVV Feanwâlden was deze wedstrijd vertegenwoordig met vijf teams. Altijd spannend een eerste wedstrijd in het seizoen. Hoe staan we er voor, zijn we op de goede weg en waar moeten we nog aan werken. Veel nieuwe teamsamenstellingen dit seizoen bij GVV

In de ochtend was het de beurt aan de D teams. Het duo Elisabeth de Groot en Wietske Stuivenvolt liet een strakke en technisch goede oefening zien. Dit werd beloond met een bronzen medaille. Het trio Maike Helmus, Kyara Nijboer en Marijke Postma wist artistiek een prachtige oefening neer te zetten en ze mochten het podium betreden voor de zilveren medaille.

In de middag was het de beurt aan de E teams. Femke Postma, Ymkje Dijkstra, Jildou Vellinga (senioren E) liet een prachtige oefening zien. In een sterk deelnemersveld leverde dit een 4de plaats op. De junioren duo’s van GVV bestaan uit dames die voor het eerst op de acro vloer staan. Dit deden ze niet slecht en het duo Dyanne Kloosterman / Michelle de Boer en het duo Elise de Boer / Lisanne de Jong lieten beide een nette oefening zien die een 4de en 5de plek net naast het podium opleverden.

Voor alle teams zijn er de nodige aandachtspuntjes waar de komende weken weer hard op geoefend zal gaan worden.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button