Sport

GVV C-lijn springers springen naar derde plek op trampoline pegasus

SURHUISTERVEEN – Zaterdag werden er in Surhuisterveen de Friese Kampioenschappen Groepsspringen ABC- lijn gehouden. GVV deed met een junioren C-lijn team mee. Het team bestond uit Andries Groenewoud, Fenna Peterson, Baukje Kramer, Jildou van Smeden, Mariska Dijkstra, Maud Schut, Marijke Postma en Jannah van der Velde. Mariska, Jildou en Andries debuteerden op dit niveau.

Ondanks dat ze erg  zenuwachtig waren, werden er toch mooie resultaten behaald. Het eerste toestel waar het team in actie kwam was trampoline pegasus. Op dit toestel scoorde het team maar liefst 17.200 punten en mochten daarmee de derde prijs in ontvangst nemen.

Op het tweede onderdeel, trampoline valmat, liet het team ook mooie sprongen zien. Helaas kwamen ze op dit onderdeel net een halve punt tekort voor het erepodium. Op de tumblingbaan werd netjes gesprongen en met puntentotaal van 11.840 goed voor een  achtste plaats.

Het laatste en spannendste onderdeel was pegasus plank. Een moeilijk onderdeel. Dit onderdeel ging niet geheel vlekkeloos. Er werden persoonlijke doelen behaald en met een score van 12.300 waren ze heel tevreden met een vijfde plek.

 

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button