Sport

GVV/ Hercules C lijn heren vier maal Fries Kampioen

SURHUISTERVEEN – In Surhuisterveen werd de Friese Kampioenschappen groepsspringen A, B en C- lijn gehouden. GVV Veenwouden en Hercules Harkema hebben voor deze wedstrijd samen gewerkt en stonden er met acht goede springers aan deze wedstrijd.
De jongens deden mee op vier verschillende onderdelen; airtrack, pegasus trampoline, plank pegasus en trampoline valmat.
Het team begon de wedstrijd bij pegasus trampoline. De heren sprongen acht mooie sprongen met helaas één grote fout. Tijdens de prijsuitreiking moest blijken of het genoeg zou zijn voor een prijs.
Het tweede onderdeel was airtrack. Dit onderdeel was erg spannend, want dit is voor de heren niet hun sterkste onderdeel. Toch zetten de heren zes mooie series neer.
Het ene laatste onderdeel was trampoline valmat. Dit is het beste onderdeel van de jongens. Dit was dan ook echt te zien aan hun sprongen. Er werd hoog en strak gesprongen. Na het af melden bij de jury. Was er een groot compliment voor de jongens. Ze was erg onder de indruk van het prachtige heren team. Het laatste onderdeel was plank pegasus. Ook hier sprongen de heren acht prachtige sprongen.
Tijdens de prijsuitreiking was daar vier keer de grote verassing voor de jongens. Ze mochten op alle vier de onderdelen het hoogste podium betreden en de Friese titel in ontvangst nemen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button