Sport

GVV herenteam springt naar Friese titel

NIEUWEHORNE – Zaterdag werden er in Nieuwehorne de Friese Kampioenschappen groepsspringen D-lijn. Voor GVV hadden drie teams zich er voor geplaatst. De junioren heren deden mee op drie onderdelen. De heren mochten voor alle drie de onderdelen op het podium komen. Twee keer was er zilver voor de onderdelen kast plank en trampoline pegasus. De Friese titel was er voor het onderdeel trampoline valmat.

De jeugd meiden deden op vier onderdelen mee. Ook zij mochten op het podium komen voor het onderdeel plankoline valmat en de bronzen plak in ontvangst nemen. Op de lange mat werden ze met een prachtige oefening zevende en werden ze vijfde op het onderdeel trampoline kast en op het onderdeel trampoline valmat werden ze twaalfde.

De junioren meiden lieten erg mooie en strakke oefeningen zien aan de jury. Er stond een zeer sterk deelnemersveld aan de start. De meiden zouden het daarom erg zwaar krijgen om in de prijzen te vallen. Helaas, vielen ze niet in de prijzen. Op de onderdelen trampoline valmat, plank kast en lange mat werden ze achtste. Op het onderdeel pegasus trampoline werden zij elfde.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button