fbpx
Buiten regioRegionaalSport

GVV-springers negen keer in de prijzen

BUITENPOST – Zaterdag 4 november werd de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gehouden. GVV Feanwalden deed in Buitenpost mee aan groepsspringen voor de niveau D/E en instap. Er deden voor GVV Feanwalden vier teams mee aan deze wedstrijd.

De teams hebben geweldige oefeningen laten zien en dit werd tijdens de prijsuitreiking beloond. De heren jeugd D: Tom van der Bremer, Simon den Uyl, Jakob van der Wal, Tyme de Bruin, Yanick van der Berg, Wesley Salters, Johannes Rijpma. Zij deden mee op twee onderdelen trampoline valmat en plankoline kast. Het team mocht tweemaal het hoogste podium betreden en kregen goud.

Het team heren junioren D bestaande uit een combinatie van GVV Feanwalden en Hercules Harkema; Ties van Kersteren, Jens Jellema, Sietse Harm Otter, Sjoerdjan Veltman, Maurik Groen en Oebele Bosma deden mee op de onderdelen; pegasus trampoline, plank kast en trampoline valmat. De heren lieten nette oefeningen zien. Ook zij mochten het hoogste podium betreden en wonnen maar liefst driemaal goud.

Het prachtige dames junioren D-team bestaande uit; Elyse Kammelar, Natascha Post, Froukje Idema, Caitlyn Tienstra, Maureen Maarse en Marianne Bosma. Deden mee op vier onderdelen; lange mat, trampoline pegasus, trampoline valmat, en plank kast. Ze lieten prachtige oefeningen zien en de concurrentie was sterk. Daardoor lagen de scores erg dicht bij elkaar. Voor het onderdeel pegasus trampoline mochten zij het brons in ontvangst nemen. Voor de andere onderdelen won het team met kleine verschillen het zilver.

De meiden jeugd D bestaande uit; Rowena van Slooten, Nikita van Kammen, Feline van der Wetering, Carina de Jong, Nynke de Jong en Lotte Postma. Lieten prachtige oefeningen zien en werden op plankoline kast met een verschil van 0,08 nipt 4e. Op lange mat werden zij 6e en trampoline valmat 7e. Alle teams hebben zich weten te plaatsen voor de Friese Kampioenschappen op 18 november in Nieuwehorne.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button