Sport

GVV-turners in de prijzen tijdens finales

LEMMER – Zaterdag 13 mei werden er in Lemmer zowel de District finale voor niveau 15 tot en met 11 gehouden als de Noord Oost Nederland finale voor niveau 10 tot en met 6. Voor GVV Veenwouden deden er een recordaantal turners mee aan deze wedstrijd. Maar liefst 16 turners stonden klaar voor deze wedstrijd.

De jongens; Storm Dijkstra, Tyme de Bruin, Ties van Kesteren, Mo Aho Nuur, Joran v/d Wal, Tom van den Bremer, Pieter de Hoop en Martin v/d Wal kwamen in actie tijdens de District Finale. In deze finale mocht Mo Aho Nuur bij de categorie benjamin niveau 14 op het podium komen voor de bronzen medaille. Ties van Kesteren mocht in de categorie pupil niveau 14 het zilver in ontvangst nemen en ook Tom van den Bremer mocht op het podium komen voor de bronzen medaille bij de categorie benjamin niveau 13.

Bij de Noord Oost Nederland Finale deden Joris Veenstra, Andries Groenewoud, Erwin Lefferts, Fabian de Vries, Tomas Veenstra, Japser Woudwijk en Stefano Tienstra in actie komen en laten zien wat ze konden. De jongens turnden prachtige wedstrijden en voor Fabian de Vries was daar de verassing hij mocht op het podium komen en de zilveren medaille in ontvangst nemen.

Pieter de Hoop, Joris Veenstra, Johan Postma en Stefano Tienstra zullen volgende week, 20 mei, in actie komen tijden de Nederlandse Kampioenschappen in Amsterdam.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button