Sport

GVV Veenwouden team District Kampioen

LEEK – In de eerste ronde kwam team niveau 15 in actie; team bestond uit Johannes Rijpma (Gytsjerk), Storm Dijkstra (Veenwouden), Mika Postma (Dokkum) en Tyme de Bruin (Zwaagwesteinde). Ze turnden erg netjes en voor Johannes was het zelfs zijn eerste wedstrijd. Met 331,50 punten mochten zij de bronzen medaille in ontvangst nemen.
In dezelfde wedstrijd was er een combinatie team niveau 8 van GVV Veenwouden, Hercules Harkema, Frisia Beetsterzwaag en UDI Warega. Voor GVV deden Tomas Veenstra(Oosterwolde) en Fabian de Vries (Bergum) mee. Verder zaten Wilte Mooibroek, Oebele Bosma en Damian Westerhof in dit team. De heren turnen een keurige wedstrijd en werden 7e.

In wedstrijd 2 deed er wederom een combinatie team aan deze wedstrijd mee. Dit was een combinatieteam van GVV, Hercules en UDI ook dit team turnt niveau 8. Voor GVV deden Stefano Tienstra (Bergum) en Jasper Woudwijk (Ee) mee. Verder zaten Rijlen Heer en Simon Deelstra in dit team. Helaas, waren er veel vallen waardoor de jongens veel kostbare punten lieten liggen. Toch een mooie prestatie want ze werden 4e.

In wedstrijd 3 was het de beurt aan het team Joris Veenstra (Oosterwolde), Johan Postma (Bergum), Andries Groenewoud (Hardegarijp), Erwin Lefferts (Buitenpost) en Siemen Risselada (UDI Warega). Het team liet echt prachtige oefeningen zien. Dit werd beloond met hele hoge scores. Het team scoorde maar liefst 340,05 punten en werd 1e. Het team moest nog een wedstrijd wachten of ze ook kans maakten op de wisselbeker. En daar was de grote verassing het team mag zich een jaar lang District Kampioen niveau 11 noemen.

In de laatste wedstrijd was het de beurt aan het team GVV/ UDI; Tom van den Bremer(Damwoude), Simon den Uyl (Twijzelerheide), Ties van Kesteren (Niehove (GR.)), Finn de Schiffart en Tygo van Eerden. Het team turnde leuk en haalden mooie scores. En werd met 320,80 punten 5e.

Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen. Een prachtige afsluiting van het seizoen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button