Buiten regioHoofdnieuwsRegionaal

Gynaecologie Nij Smellinghe opent poli in Dokkum

DOKKUM – De polikliniek Gynaecologie van Nij Smellinghe opent maandag 11 mei 2015 ook een locatie in Dokkum. Patiënten kunnen voor verloskundige zorg en zorg rondom vruchtbaarheid in het gebouw De Woudvaart op het terrein van De Sionsberg terecht. Patiënten die nu al in ziekenhuis Nij Smellinghe worden behandeld, zijn ook welkom op de polikliniek in Dokkum.
In de afgelopen maanden is bij ziekenhuis Nij Smellinghe veelvuldig het verzoek binnengekomen om wederom (poliklinische) zorgactiviteiten ook in de regio Dokkum uit te gaan voeren. Mensen kiezen voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg, maar willen deze ook dichtbij ontvangen. Na zorgvuldig overleg met de direct betrokken verloskundigen en de nieuwe aanbieders van de zorg in De Sionsberg, is gekozen om tegemoet te komen aan deze wens.

 Praktische informatie
De polikliniek Gynaecologie  is gesitueerd in gebouw De Woudvaart op het terrein van De Sionsberg. Onze gynaecologen oefenen met ingang van maandag 11 mei 2015 aanvankelijk vier dagdelen per week praktijk uit locatie Dokkum, te weten op de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Vaste dokters zullen zijn: dr. H. Brinks, mw. C. Buis, dhr. P. van den Hurk, mw. dr. E. Nijhuis en dr. H. Oosterhof.


Met een verwijzing kunnen patiënten een afspraak maken via de polikliniek Gynaecologie in Nij Smellinghe, op telefoonnummer (0512) 588 824 (doordeweeks bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur).

 

De locatie van de polikliniek Gynaecologie is:

De Woudvaart (terrein De Sionsberg)

Birdaarderstraatweg 80

9101 PK Dokkum

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button