Sport

Harich 1 – Invicta 1

HARICH – Na het gelijkspel van vorige week was het nu weer zaak om te winnen en zo de koppositie te behouden.Wilma was weer van de partij en de afwezige Gerdien werd vervangen door Rianne.

Invicta wist dat Harich een felle tegenstander was en moest dus zelf ook fel beginnen.

Na het eerste fluitsignaal kwam Invicta al gauw op voorsprong doordat het eerste aanvalsvak met Ruurd,Uulco,Wilma en Rianne,Ruurd zijn afstandschot door de korf zagen vallen.Maar Harich,die fel maar vooral fysiek speelde, had hier een duidelijk antwoord op en maakte er vrij snel 3-1 van.

Invicta wist de stand weer gelijk te maken mede door goed verdedigend werk van Arjan,Jarich,Daniëlle en Marijke.Tot aan de rust ging het gelijk op maar net voor rust scoorde de Pruttelpotformatie de 6-7.

Coach André benadrukte duidelijk dat we gewoon ons eigen spel moesten spelen en deze wedstrijd MOESTEN winnen.

Zo gezegd zo gedaan,de voorsprong werd niet meer weggegeven maar ook werd hij niet veel groter.Aan de kant van Harich werd er nog wel 2x gewisseld maar ook daar was Invicta tegen bestand.De eindstand was 12-15 in het voordeel van Invicta.

Invicta staat hierdoor nog steeds bovenaan met één puntje verschil op Noordenveld die volgende week de strijd met Harich aangaat.

De Pruttelpotformatie speelt zaterdag  thuis tegen DWA/ARGO.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button