Sport

Harkemase Boys klaar voor apotheose tegen FC Lisse

HARKEMA  – Na de verrassende uitzege van Harkemase Boys op FC Lisse (1-2) wacht morgen op sportpark De Bosk de return en als Harkemase Boys de voorsprong weet te verdedigen promoveert het naar de tweede divisie. Er kan dus morgen historie geschreven worden en de club verwacht dan ook dat de supporters massaal af zullen komen op deze apotheose van het seizoen.

Tijdens het reguliere seizoen deelden de twee ploegen elk een keer een pak slaag uit. In september, een maand waarin Harkemase Boys geen wedstrijd won, was FC Lisse met liefst 1-5 te sterk op De Bosk. Twee maanden geleden waren de rollen in Lisse omgedraaid: toen was Harkemase Boys met 0-3 de winnaar.

Nu treffen de ploegen elkaar dus op een moment waarin beide teams in vorm lijken. FC Lisse leek favoriet: de ploeg eindigde als tweede in de Derde Divisie en kon in de eerste wedstrijd aantreden met veel uitgeruste spelers. Toch wist Harkemase Boys in Lisse weer te stunten en als het morgen wint of gelijk speelt wordt het natuurlijk groot feest op sportpark De Bosk. Op voorhand dus een mooi affiche met als inzet promotie naar de Tweede Divisie.

Voor deze wedstrijd betaalt iedereen 7 euro entree, behalve de vrijwilligers en/of kaderleden die in functie zijn. Kinderen tot zestien jaar betalen twee euro. SJO Jong Harkema-jeugdleden kunnen op vertoon van hun ledenpas gratis naar binnen. Een tribunekaart kost voor een ieder twee euro. Daarvoor geldt de seizoenspas dus niet.

Foto Harkemase Boys

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button