Sport

Harkemase Boys naar finaleronde in Achtkarspelencup (video)

HARKEMA – Harkemase Boys heeft ook op het De Haan Westerhoff Futsalkampioenschap, ook bekend als Achtkarspelencup, de finaleronde bereikt. In Poule C won het team alle wedstrijden. Het team van Harkemase Boys bestond uit doelman Johan Groen, Jasper Valentijn, Henny Bouius, Martijn Dijk, Joram Smits en Heine Uuldriks. De ploeg stond onder leiding van Ruurt Postma en Bonne Bekkema.

In de eerste wedstrijd had Harkemase Boys weinig moeite met GSVV. Na de 1-0 kwam GSVV halverwege de twintig minuten nog wel op gelijke hoogte, maar vervolgens liep Harkemase Boys uit naar 4-1. De wedstrijd tegen Kollum leek halverwege ook al beslist. Het stond toen 0-3. Kollum kwam terug tot 2-3, maar een doelpunt van Martijn Dijk kort voor tijd zorgde voor de einstand van 2-4. Met het VVT van Jos Miedema had Harkemase Boys ook geen moeite. Dat bleek uit de cijfers: 7-0. Daarmee was Harkemase Boys al geplaatst voor de volgende ronde. Ook de laatste poulewedstrijd, tegen ‘t Fean’58, werd winnend afgesloten, al was het met iets meer moeite. Het werd 2-0 voor de Harekieten. De Feansters gaan samen met Harkemase Boys door naar de finaleronde in Surhuisterveen van komende zaterdag.

In de andere poule van maandagavond plaatsten ASC en de Golden Oldies zich voor de finaleronde. De andere vier ploegen worden dinsdagavond bekend. Daarna wordt er in sporthal De Fûgelkamp geloot voor de kwartfinales. De eerste kwartfinale begint zaterdag in de Surventohal om 17.00 uur.
Uitslagen Poule C:

Harkemase Boys – GSVV: 4-1
VVT – ‘t Fean’58: 1-5
Kollum – Harkemase Boys: 2-4
GSVV – VVT: 2-1
‘t Fean’58 – Kollum: 4-3
Harkemase Boys – VVT: 7-0
GSVV – ‘t Fean’58: 1-1
VVT – Kollum: 0-7
‘t Fean’58 – Harkemase Boys: 0-2
Kollum – GSVV: 2-2

Eindstand Poule C:

1. Harkemase Boys 4-12 (+14)
2. ‘t Fean’58 4-7 (+1)
3. GSVV 4-5 (-2)
4. Kollum 4-4 (+4)
5. VVT 4-0 (-17)

 

Foto: PWFoto.nl / Harkemase Boys.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button