Sport

Harm van Wieren 2e bij eerste senioren Poldertoernooi

EMMELOORD – Zaterdag 10 december werd het jaarlijkse Poldertoernooi in Emmeloord voor de 43e keer georganiseerd. Voor TTV Nordic was Harm van Wieren naar Emmeloord afgereisd om er een mooie dag van te maken.

‘s Ochtends werd het dubbelspel gespeeld, Harm vormde een team met Kevin Versluijs van TTV Buitenpost. Helaas waren ze samen niet opgewassen tegen de andere teams en werden in de poulefase al uitgeschakeld. ‘s Middags begon men met het enkelspel. Harm speelde in de groep met een G-licentie en zat in een poule van 7 spelers. De poulefase was erg spannend, wat ook te merken was aan de uitslag. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld waren er 4 spelers met evenveel punten, maar alleen 2 spelers gingen door naar de kwartfinale. Op onderling resultaat ging Harm als eerste door naar de kwartfinale. In de kwartfinale werd de eerste set nog verloren, maar daarna kwam Harm op stoom en besliste de wedstrijd door 3 sets achter elkaar te winnen (3-1). De halve finale was andere koek, de spelers gingen gelijk op en het werd daardoor dan ook 2-2, in de 5e en beslissende wedstrijd trok Harm aan het langste eind en kon zich gaan opmaken voor de finale.

In de finale moest Harm het opnemen tegen Feras Wadih van thuisclub TTV Emmeloord. Beide spelers waren aan elkaar gewaagd, maar de sterke service van Feras zorgde ervoor dat de punten te vaak naar de tegenpartij gingen. De wedstrijd eindigde met een 3-1 winst voor Feras. Ondanks de verloren finale was Harm alles behalve teleurgesteld. “Het was een leuke ervaring en ik heb mijn veel plezier gehad, 2e worden bij je eerste senioren toernooi geeft ook veel vertrouwen voor een volgende keer”.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button