RegionaalSport

HAVIC C1 ongeslagen groei briljanten zijn dubbel Nederlands kampioen 2016

HARKEMA/KOLLUM – Op 18 juni was KV Harkema gastheer voor het KNKV DPT toernooi. Na de prijsuitreiking van het Drie Provinciën Toernooi werd het HAVIC C1 team door Gerda Postma, wethouder van de gemeente Achtkarspelen en door Reint Oostra, KNKV Noord, toegesproken na het behalen van de Nederlandse veld titel! Het HAVIC team heeft bloemen, gebak en een bal in ontvangst mogen nemen.
HAVIC C1 veroverde zaterdag 11 juni j.l. na een bloedstollende strijd tegen KZ/Hiltex C1 ook op het veld de Nederlandse titel. Jelmer Holwerda maakte in de slotminuut van afstand de beslissende treffer: 19-18. Daarmee zette het combinatieteam van KV Harkema en KV Invicta de kroon op een fantastisch seizoen, na eerder al de Nederlandse zaal titel te hebben gepakt, pakte HAVIC C1 ook de landstitel op het veld.
De vrijwillige inzet van de coaches/trainers Peter Holwerda, Anton van Doorn en Klaas Visser en de enorme leergierige, enthousiaste gedrevenheid van HAVIC C-aspiranten heeft hun gebracht tot DUBBEL NEDERLANDS KAMPIOEN in de hoofdklasse! Hierbij moet niet worden vergeten de enorme vrijwillige (financiële)bijdrage van de (groot)ouders, die ervoor hebben gezorgd dat dit unieke team door heel Nederland kon deelnemen aan de wedstrijden. Mede door deze hechte samenwerking tussen spelers, ouders (incl. leiding) en bestuur van twee verschillende korfbalverenigingen heeft dit HAVIC team tot een succes gemaakt en historie geschreven.

Eigen Foto’s

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button