HoofdnieuwsRegionaal

Herbenoeming Jeannette Dekker van Thús Wonen

DOKKUM – Bestuurder Jeannette Dekker van woningcorporatie Thús Wonen is herbenoemd voor een periode van vier jaar. Dat maakte de Raad van Commissarissen gistermiddag bekend.

 Namens de raad motiveerde voorzitter Marjolein Sulter-Zeinstra de benoeming: “De Raad is blij met Jeannette en tevreden over haar functioneren. Jeannette heeft laten zien dat ze ruimschoots over de vereiste bestuurlijke competenties beschikt. De RvC ervaart dat niet alleen zelf, maar krijgt dit ook terug in de relatie met stakeholders. De ondernemingsraad heeft positief geadviseerd met betrekking tot de herbenoeming van Jeannette. Onder haar bestuur is de organisatie meer in verbinding gekomen met de buitenwereld. Jeannette faciliteert en stuurt waar het nodig is, waarbij zij laat zien te beschikken over een passie voor de huurders en voor de medewerkers. Ook De Bewonersraad heeft aangegeven positief te staan ten aanzien van de herbenoeming. En ten slotte heeft de Autoriteit woningcorporaties een positieve zienswijze afgegeven voor de herbenoeming. Wij feliciteren Jeannette met de herbenoeming en vertrouwen op een goede voortzetting van onze samenwerking.”

Ook Jeannette Dekker zelf is blij met de herbenoeming: “We hebben een intensieve periode achter de rug bij Thús Wonen. Tijdens de kerstborrel afgelopen maandag constateerden we met elkaar dat we de weg omhoog gevonden hebben. Er zijn ook zeker nog de nodige stappen te zetten, waarbij mijn inzet van meerwaarde kan zijn. Als corporatie willen we ervoor zorgen dat al onze huurders de plek krijgen waar zij zich thuis voelen. Dat is best een stevige opgave in een krimpgebied, en dus ook een mooie uitdaging. Ik lever daar de komende jaren graag mijn bijdrage aan.”

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button