HoofdnieuwsRegionaal

Het Kollumer isolatiecollectief in volle gang

KOLLUM – Het Kollumer isolatiecollectief van RegioIsolatie is bijna ten einde. Woningeigenaren in de gemeente Kollumerland kunnen zich nog even inschrijven en profiteren van een scherp actietarief op de isolatiewerkzaamheden. De collectieve isolatieactie eindigt op 30 augustus.

 RegioIsolatie wil Kollumerland graag ondersteunen in het zo goedkoop mogelijk isoleren van het woningenbestand. Isoleren leidt voor de individuele woningeigenaar namelijk tot meer comfort en lagere energiekosten. Grootschalige woningisolatie zorgt er daarnaast voor dat heel Kollumerland minder CO2 uitstoot. Zo is de gemeente veel duurzamer geworden. Met het Kollumer isolatiecollectief is nu al een aanzienlijke bijdrage geleverd aan een groener milieu en een lagere energierekening voor woningeigenaren.

Er is voor de woningeigenaren de Friese energiesubsidie beschikbaar. Woningeigenaren in de provincie Friesland komen hiervoor in aanmerking als ze minimaal één energiebesparende maatregel, zoals isolatie, laten uitvoeren. Als de bewoners samen met minimaal drie buren subsidie aanvragen, komt er nog een bonus bovenop de subsidie. Nu isoleren in het collectief is aantrekkelijk, want het betekent een optelsom van voordelen: woningeigenaren ontvangen subsidie, kunnen daar bovenop gebruik maken van een burenbonus en krijgen tenslotte een scherp actietarief aangeboden van RegioIsolatie.

Woningeigenaren in de gemeente Kollumerland die hun woning nog niet hebben geïsoleerd, maar dit nog wel graag willen, kunnen zich nog tot en met 30 augustus inschrijven. Een regionale adviseur van RegioIsolatie komt dan bij de woningeigenaar thuis om de eigenaar van advies te voorzien. Inschrijven kan via www.regioisolatie.nl/kollum of telefonisch via 030 – 20 80 441.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button