Sport

Hoofdjeugdsponsor Jumbo Kollum investeert in jeugdopleiding bij vv Kollum

KOLLUM – Jumbo Kollum heeft zich voor de komende vier seizoenen aan de vv Kollum verbonden als hoofdsponsor voor de jeugdafdeling . Harm de Hoop geeft aan graag iets terug te willen doen voor het dorp Kollum.  Jumbo Kollum is voortdurend bezig met verbetering van haar kwaliteit en service en heeft zo een grote plaats weten in te nemen in centrumdorp Kollum.

Na een grote investering in haar accommodatie is bij vv Kollum nu de tijd aangebroken om te Investeren in haar jeugdspelers. Doel hiervan is ervoor te zorgen dat haar 1e elftal binnen afzienbare tijd weer een stabiele 2e klasser wordt. Hiervoor is het nodig dat standaardelftallen  op een bepaald minimum nivo  acteren. Ook voor niet prestatie gerichte teams zal er meer aandacht komen. Het is de bedoeling dat elke speler hier beter van gaat worden , waarbij het plezier in de sport uiteraard voorop blijft staan.

Stapsgewijs zal dit alles moeten worden bereikt . Zo is men onlangs al gestart met een (gratis)  voetbalschool voor haar  F en E  pupillen .  Binnenkort zullen  de jeugdtrainers extra scholing en begeleiding gaan krijgen. Mocht de gewenste kwaliteit van buiten gehaald moeten worden dan staat de vv Kollum daar open voor. Jumbo Kollum en vv Kollum willen kinderen stimuleren om de voetbalsport te beoefenen. Het is een prachtige teamsport die de gezondheid en leerprestaties van kinderen ten goede komt en  op sociaal en maatschappelijk terrein ook van grote waarde is. De sponsorcommissie  en het bestuur van vv Kollum dankt de Jumbo  voor haar bijdrage hierin.

Vlnr Bauke Tom Schat (vz. vv Kollum), Harm de Hoop (Jumbo  Kollum), Lammert Schotanus

(sponsorcommissie vv Kollum).

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button