RegionaalSport

Hoofdtrainer René van der Weij blijft langer bij VV Buitenpost

BUITENPOST – René van der Weij is volgend voetbalseizoen ook actief als hoofdtrainer van VV Buitenpost. Het bestuur heeft deze week besloten het contract met Van der Weij opnieuw met een jaar te verlengen. De Leeuwarder is nu bezig met zijn tweede jaar als hoofdtrainer bij de eersteklasser. Daarvoor was hij een jaar assistent-trainer bij de Blauwkes.

“Wij waren er snel uit. Zowel de trainer als het bestuur is erg tevreden is over de samenwerking en de prestaties van het eerste elftal. Ook de spelersgroep heeft aangegeven graag verder te willen gaan met Van der Weij. Daarom hebben we hem een contractverlenging aangeboden”, zegt VV Buitenpost-voorzitter Paul Olijve.

Oud-profvoetballer Van der Weij is erg blij om ook volgend seizoen trainer te kunnen zijn van de Blauwkes. “Ik heb het bij Buitenpost erg naar m’n zin. We hebben een hele jonge spelersgroep waar we nog meer uit kunnen halen. De faciliteiten zijn hier top en alles rondom het elftal is goed geregeld”, aldus Van der Weij. Hij prijst de kundige technische staf waar hij fijn mee samenwerkt. “Ik heb afgelopen weken gesprekken met spelers en staf gevoerd. Dat alles bij elkaar gaf mij een positief gevoel om hier door te gaan. Bovendien kan ik me bij VV Buitenpost doorontwikkelen als trainer, wat ik ook belangrijk vind.”

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button