Invicta 2 komt net te kort tegen De Granaet 2

KOLLUM – Invicta 2 heeft afgelopen zaterdag een goede wedstrijd gespeeld tegen De Granaet 2 uit Dokkum. Op het veld werd nog kansloos verloren met 6-12, maar nu lieten de Kollumers zich niet zo gemakkelijk de kaas van het brood eten. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op tot 3-3, maar hierna wist Invicta, gesponsord door snackbar De Pruttelpot, een gat te slaan naar 8-4. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar De Granaet was minder scherp in de afronding. Dit ging in de loop van de eerste helft weer beter, want de Dokkumers kwamen terug tot 9-9. Toch was het Invicta dat met een voorsprong de rust inging, door een benutte strafworp van Harmke de Vries.

Ook na de rust bleven de Kollumers, gecoacht door Andre Kalsbeek lang de bovenliggende partij. Tot 14-12 werd steeds een voorsprong van twee doelpunten gekoesterd, maar hierna wist De Granaet het tij te keren. Ze scoorden 3 keer achter elkaar en kwamen zo voor het eerst op voorspong 6 minuten voor het einde van de wedstrijd. Invicta wist nog twee keer op gelijke hoogte komen, maar kwam kracht tekort om nog terug te komen in de wedstrijd. De wedstrijd duurde dus helaas net iets te lang en ging verloren met 16-18. Er kan wel terug gekeken worden op een prima wedstrijd. Als Invicta 2 zo blijft spelen dan gaan de resultaten zeker nog wel komen!