Invicta komt te kort tegen Noordenveld

RODEN – Op deze mooie zonnige en warme dag stond er voor Invicta een belangrijke wedstrijd op het programma. Bij winst zou Invicta dichterbij het kampioenschap komen.In de aanval stonden Uulco Hoekstra, Arjan Kiewiet, Wilma Grijpma, Gerdien Kuipers en in de verdediging Jarich Hiemstra, Anne Jan Miedema, Daniëlle Broersma en Jettie Hoekstra.

Invicta begon vrij scherp aan de wedstrijd. Uulco Hoekstra en Arjan Kiewiet wisten binnen 4 minuten te scoren. Noordenveld liet merken dat dit ook een belangrijke wedstrijd voor hen was. Hierdoor liep het in de eerste helft gelijk op. Voor de rust wist Noordenveld met twee doelpunten uit te lopen en gingen beide teams met 8-6 de rust in.

De tweede helft was een moeizame helft. Met doelpunten van Jarich Hiemstra, Jettie Hoekstra, Wilma Grijpma, Arjan Kiewiet en Uulco Hoekstra kwam Invicta toch doelpunten tekort. De kansen die in deze wedstrijd werden benut waren goede kansen, maar er was pech met het schot. Noordenveld won hierdoor de wedstrijd met 17-13.

Zaterdag 21 mei speelt Invicta de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Harich om 15.30 uur.