Sport

Invicta/Frigro 1 hard onderuit

KOLLUM – Zaterdag 11 Februari speelde Invicta/Frigro 1 tegen Juventa 1 uit Hardenberg.  De Pruttelpot formatie moet alles op alles zetten om niet te willen degraderen. Elke wedstrijd moet er minsten een punt gehaald worden. Iets na half 4 gaf  scheidsrechter Deen het startsignaal.

In de eerste aanval begonnen: Uulco Hoekstra, David van Dusschoten, Folkje Tjalsma en Silva van der Laan. De verdediging bestond uit: Marieke van Straten, Karin van der Molen, Jorn van der Weg en Wim Oostra.

Invicta/ Frigro begon de wedstrijd fel maar dit niet beloond door in de eerste aanval een goal mee te pikken. Juventa wist het goed op te zetten en kreeg de bal wel door de korf 0-1.  Dit zette de spelers nogmaals op scherp, Folkje wist uit de aanval ons o gelijk te zetten 1-1. Het verdere verloop van de wedstrijd ging redelijk gelijk op. Onder andere Uulco, Jorn en Marieke maakten deze mooie doelpunten. Tot de 10-11 bleef onze concentratie goed. De rust gingen we in met een 10-15 achterstand.

De spelers kregen in de rust een peptalk van onze trainer en coach Andre kalsbeek  dat we dit niet uit handen moeten laten glippen. Na de rust waren we niet scherp genoeg en liep Juventa uit naar 10-19. David, Karin en Jorn wisten nog paar puntjes mee te pakken. Inmiddels is de stand 14-23. In het slot van de wedstrijd kreeg Silva nog een strafworp mee die Uulco mooi afmaakte. De eindstand van de wedstrijd is 20-30

Volgende week speelt Invicta/Frigro 1  een inhaalwedstrijd tegen EKC 2000 in Emmen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button