RegionaalSport

Invicta/Frigro 1 heeft het moeilijk tegen Juventa 1

HARDENBERG – Zaterdag moesten de spelers van Invicta/Frigro 1 naar Hardenberg voor de competitiewedstrijd tegen Juventa. Voor de wedstrijd werden alle spelers voorgesteld aan het publiek van Juventa. Om half 7 startte de wedstrijd. In de aanval begonnen: Uulco Hoekstra, Wilma Grijpma, Annejan Miedema en Silva van der Laan. De verdediging bestond uit: Wim Oostra, Jorn van der Weg, Karin van der Molen en Marieke van Straten.

Voordat de wedstrijd begon wist Invicta/Frigro dat het een lastige pot zou gaan worden. Er werd met goede moed begonnen aan de wedstrijd. Maar al snel wist Juventa een aantal keer achter elkaar te scoren. Daarna volgde van Invicta/Frigro een vrijebal van Silva van der Laan en een afstander van Uulco Hoekstra, de stand 4-2. Juventa wist goed de korf te raken in het slot van de eerste helft.

In de tweede helft probeerde Invicta/Frigro het spel weer terug te pakken dit ging moeizaam, maar beter dan in de eerste helft. Juventa maakte het erg lastig, de verdediging van Juventa was zeer sterk. Ook werd er gewisseld aan de kant van Invicta/Frigro, Folkje Tjalsma kwam erin voor Wilma Grijpma. Het scoren verliep bij Juventa gemakkelijk, waar Invicta/Frigro het wel een beetje moeite mee had. In de laatste 7 minuten kwam Gertjan Oppersma erin voor Jorn van der Weg en die benutte nog een mooie uitstarter. Aan het einde van de tweede helft werd er door Uulco Hoekstra nog een mooie One-Hander gemaakt. De eindstand was 27- 14.

Volgende week zaterdag 17 december speelt Invicta/Frigro om 19:05 thuis tegen Oranje/Zwart. Iedereen is van harte welkom om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn.