RegionaalSport

Invicta/Frigro wint laatste thuiswedstrijd

KOLLUM – Zaterdag  20 Mei was het de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor de Oranjehemden uit Kollum. Dit was de wedstrijd tegen MN&W. om half 4 werd het startsein gegeven.

In onze aanval begonnen: Uulco Hoekstra, Gertjan Oppersma(vervanger voor Annejan Miedema), Hinke Beets en Silva V/d Laan.

Verdediging bestond uit: Wim Oostra, Jorn v/d Weg, Marieke van Straten en Elisabeth Visser(vervangster voor Karin v/d Molen).

Gelijk in de eerste minuut wist Uulco Hoekstra de korf te raken met een afstander, maar hier wist de ploeg uit Hijum antwoord op door een kleine kans te maken. Marieke van Straten met haar mooie acties wist een strafworp mee te krijgen en die maakte ze koelbloedig af, stand is nu 2-1. De ‘Pruttel-pot formatie’ wist deze wedstrijd goed te scoren en liep uit tot een stand van 8-2, door mooie doelpunten van Marieke ,Jorn, Gertjan en Silva. Eind eerste helft wist Invicta/Frigro  het gat groot te houden, waardoor we met 11-4 de rust in gingen.

In de tweede helft kwam onze speedy Weinyk Drost erin voor Gertjan die ervoor al een hele wedstrijd had gespeeld. Gelijk na rust maakten we mooie acties waar ook mooie goals uitkwamen.  MN&W wist nog een aantal doelpunten te maken waardoor ze een beetje dichterbij kwamen.

Er werd door Wim Oostra zelfs nog een mooie one-hander gemaakt! Hinke Beets en Uulco Hoekstra hadden samen een mooie actie onder de korf die mooi werd afgerond door Uulco Hoekstra. waardoor de stand inmiddels 18-8 was. Het slot van de wedstrijd was voor Mn&w die nog scoorde. De eindstand van deze laatste thuiswedstrijd was 19-14 in het voordeel van de Pruttel-Pot formatie.

Dit was de laatste wedstrijd onder leiding van hoofdtrainer  Andre Kalsbeek die de afgelopen  4 jaar de leiding heeft gehad van het eerste team van Kv Invicta en later de combinatie Kv Invicta /

Kv Frigro. Na afloop van de wedstrijd werden Andre en Ebelien ( Trainer/coach) bedankt voor hun inzet en werden in het zonnetje gezet door het bestuur en de spelers van de selectie.

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button