EvenementenHoofdnieuwsRegionaal

Jaarlijkse Natuurmarkt in De Kruidhof Buitenpost

BUITENPOST – Woensdag was de jaarlijkse Natuurmarkt in De Kruidhof in Buitenpost, dit jaar stond het in het teken van natuurbeleving en natuurlijke producten. Er waren meer dan zestig standhouders op de markt die hun  bijzondere natuurproducten lieten proeven, voelen, ruiken en demonstreerden. Er komen jaarlijks duizenden bezoekers naar de Natuurmarkt.

Ook dit jaar was er weer een breed aanbod van standhouders variërend van streekproducten, honing, sieraden, shawls, tassen en biologische producten tot organisaties die zich bezighouden met natuurstudie en natuurbehoud zoals Staatsbosbeheer en het Fryske Gea en de regionale imkervereniging. Ieder jaar slaagt de organisatie er weer in om een aantal vernieuwende producten aan het brede aanbod toe te voegen. Natuurlijk kon u bij De Kruidhof ook terecht voor een grote collectie bijzondere kruiden, rozen en vaste planten.

In Tuincafé De Uithof kon u heerlijk uitrusten van het struinen over de markt en het wandelen door de tuinen. Uniek aan deze dag was de gratis toegang tot de 17 thematuinen van De Kruidhof en tot het IJstijdenmuseum. Kinderen konden  zich prima vermaken in de educatieve kinderspeeltuin. De markt begon om 10 uur en eindige om 17 uur.

 

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button