Ondernemend

Karin Schoonheidssalon viert tienjarig jubileum

KOLLUM – Tien jaar geleden ging Karin de Vries in de ouderlijke woning aan de Willem Loréweg van start met haar schoonheidssalon. In eerste instantie op een bescheiden wijze, al snel bleek echter dat een goede schoonheidssalon in Kollum recht van bestaan had. De belangstelling groeide en in de loop van de tijd bleek dat de behandelruimte uitgebreid moest worden. Die werd ook in het ouderlijk huis gevonden en had tot gevolg dat er meer mogelijkheden kwamen op het brede gebied van schoonheidsverzorging. Karin de Vries maakte daar gebruik van met als resultaat dat al redelijk snel bleek dat ook de ruimte die benut werd niet genoeg was, er moest meer ruimte komen om aan de wensen van de grote klantenkring uit een wijde regio te kunnen voldoen. Uiteindelijk werd die ruimte gevonden aan de Kerkstraat in Kollum, waar enkele jaren geleden een prachtige schoonheidssalon werd gerealiseerd, geheel ingericht naar de wensen van Karin de Vries die, met haar medewerksters, de klanten nu optimaal kan bedienen op het gebied van schoonheidsverzorging, pedicure, manicure, zonnebank, permanente make-up etc; vrijwel alles wat op dit gebied van een schoonheidssalon wordt verwacht.

In de afgelopen tien jaar heeft bij Karins schoonheidssalon de wens van de klant altijd een belangrijke rol gespeeld, het betekende en betekent dat het noodzakelijk is om mee te gaan in de ontwikkelingen op dit gebied. ‘’Niet in je schulp kruipen maar meegaan met wat er op het gebied van schoonheidsverzorging speelt, ook daar staan de ontwikkelingen niet stil’’, aldus Karin de Vries. Het houdt in dat er regelmatig bijgeschoold wordt en de mogelijkheden die er op dat gebied zijn worden met beide handen aangegrepen. Verder spelen de producten die gebruikt worden een belangrijke rol. Bij Karins schoonheidssalon is dat het merk Cenzaa. Karin, haar medewerkers en niet in de laatste plaats de klanten zijn er gelukkig mee.

Al die inzet heeft er toe geleid dat de schoonheidssalon zich inmiddels mag rekenen tot de top drie van Noord-Nederland, de nominatie hiervoor kwam begin dit jaar en op 22 april mocht Karin de Vries de kroon op haar werk zetten als finalist van de Beauty Award 2018, met eerdergenoemd resultaat. Karin de Vries en haar medewerksters zijn uiteraard heel trots op dit resultaat, de uitdaging om die eervolle plaats in handen te houden daagt alleen maar uit om het nog beter te doen. Een en ander heeft wel tot gevolg gehad dat het drukker is geworden in de schoonheidssalon met onder meer ook tot gevolg dat er personeel bij moest komen, sinds kort is het team uitgebreid met een medisch pedicure, ook op dit gebied kan men dus aan de Kerkstraat terecht. Tevens maakt de salon nog kans op een publieksprijs en een award voor beste huidexpert team.

Jubileum

In juni wordt het tienjarig jubileum gevierd met activiteiten voor de bestaande en natuurlijk ook nieuwe klanten. Op zaterdag 16 juni is er open dag van 14.00 uur tot 16.00 uur aan de Kerkstraat 15a. De mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van de schoonheidssalon.  Iedereen is welkom dus neem gerust een vriendin of buurvrouw mee. Op deze dag staat er een heel speciale Cenzaa beleving op het programma, u krijgt 10% korting op het gehele assortiment, 10 % korting op permanente make-up en een demonstratie, stoelmassage, een goedgevulde goodiebag bij het maken van een afspraak en als hoofdprijs valt er voor de bezoekers een jaar lang gratis een behandeling te winnen! Een dag om vrij te houden dus. Voor de vaste klanten is er op 23 juni een speciale feestavond in de Paradisobar te Kollum.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button