HoofdnieuwsRegionaal

Kerstprogramma Joy for People Gospel Choir levert €4094,- op voor Stichting Kenia Support

DOKKUM – Op zaterdag 5 januari heeft Joy for People Gospel Choir de opbrengst van de collectes uit het kerstprogramma van december 2012 bekend gemaakt. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kon Joy for People vol trots een prachtig bedrag van €4094,01 overhandigen aan Stichting Kenia Support uit Nijbeets.

Kerstconcerten 2012

Dit bedrag is het resultaat van de collectes die gehouden zijn bij de vijf bijzondere kerstconcerten. In Sexbierum, Stiens, Marum en Kollum presenteerde Joy for People de kerstconcerten met het thema “Mary’s Song”. In Dokkum werd dit jaar spetterend afgesloten met het speciale kerstconcert “Christmas Through The Years”. Tijdens dit concert in de Fonteinkerk te Dokkum werd nog eenmaal stilgestaan bij het 40-jarig jubileum in 2012.

Stichting Kenia Support

De organisatie van Stichting Kenia Support was blij verrast met deze grote opbrengst. Stichting Kenia Support is een kleine organisatie die op specifieke plaatsen in Kenia hulp biedt aan de lokale bevolking. Met het bedrag is de organisatie in staat hulp te bieden aan de Keniaanse bevolking op het gebied van scholing, water-  en voedselvoorziening, hulp aan kerkelijke instanties, het opstarten van bedrijven, weeshuizen en andere charitatieve doeleinden.

Dank

Joy for People Gospel Choir wil alle bezoekers van de kersconcerten bedanken die het mogelijk maakten dit prachtige bedrag te kunnen overhandigen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button