Sport

KF “de Trochsetters” Ie e.o kent goed bezochte ledenvergadering

EE – Traditiegetrouw de ledenvergadering op de vierde vrijdag van maart. Elk jaar staat deze meeting op het programma bij de kaatsvereniging uit Ee e.o. Een goede opkomst van zo’n 35 leden. Zij hoorden dat de plaatselijke kaatsclub nog steeds groeit en bloeit!

Bestuur brengt positief nieuws

Positieve cijfers. Het bestuur presenteerde een goed financieel kalenderjaar 2013. Daarnaast een prachtig jaarverslag over de verschillende ledenpartijen van de senioren en jeugd. Het nieuwe kaatsjaar staat voor de deur. De kaatsclub uit Ee is er klaar voor.

In de hoek van het dorpshuis een schitterende nieuwe telegraaf in de clubkleuren van de kaatsclub. Maar liefst vijf nieuwe scoreborden heeft de vereniging voor het komende jaar erbij. Tevens wordt er geïnvesteerd in een nieuw speelveld. Jan Scheepvaart levert halverwege april de gele lijnen en oranje proppen.

 

Afscheid, maar toch ook weer niet…

Het bestuur neemt afscheid van twee bestuursleden. Zowel voorzitster Sieb Vegter als Jack Hoekstra zwaaien na jarenlange zitting af. Het bestuur bedankt beide voor hun geweldige inzet. Na negen jaar neemt Sieb afscheid als voorzitster. Zij geeft het stokje over aan Julius de Jong. Jack Hoekstra nam vijf jaar voor zijn rekening in het bestuur. Beide nemen ze niet helemaal afscheid. Ze blijven namelijk graag iets voor de club doen, mocht dat nodig zijn. Het bestuur ziet twee leden afzwaaien. Gelukkig komen er ook weer twee, of eigenlijk drie bij. Lieuwe-Jan Huisman treedt toe. Ook zullen Anne-Geert Krol en Baukje Krol-Kroodsma gezamenlijk een functie vervullen. De club is hartstikke blij met deze toevoegingen!

Aftrap nieuwe seizoen

Koningsdag op 26 april aanstaande zal de start zijn voor KF “de Trochsetters”Ie e.o. Dan staat de eerste ledenpartij op het programma. Wij zien u graag verschijnen!

 

Sportieve groet,

 

KV “de Trochsetters” te Ee

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button