Ondernemend

Kledingwinkel Beautyvol opent zijn deuren aan Voorstraat

KOLLUM – In het voormalige pand van de Wereldwinkel aan de Voorstraat 49  in Kollum heeft zich vanaf vandaag een kledingwinkel gevestigd onder de naam Beautyvol.

Nynke Hoekstra is de trotse eigenaresse van kledingwinkel Beautyvol aan de Voorstraat 49 in Kollum. Zaterdagmorgen was de opening, onder genot van een hapje en een drankje kon iedereen een kijkje nemen in de kledingwinkel. De winkel heeft een groot assortiment aan kleding in verschillende maten.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

4 reacties

  1. Wat mooi winkel. Ik kom binnenkort bij uw wi wel bekijken. Ik hoop, dat u ook lange rok in uw zaak hebt. Prettige weekend. O, ja ik woon in Ee.

  2. Op 4 december ben ik in Uw winkel geweest. Ik heb daar twee paar grijze dikke sokken gekocht. (ze zijn heerlijk warm)
    Mijn vraag is: heeft U op of rond uw toonbank een zilveren sterretje gevonden met daarin gesmeed twee kindertandjes? Ik had hem aan mijn sleutelhanger hangen, vlakbij mijn bankpasje….het was een lief bezit, en ik denk dat ik het in Kollum ben verloren.
    Bedankt voor Uw antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button