HoofdnieuwsRegionaalSport

Kleedaccommodatie vv Kollum feestelijk geopend

KOLLUM – Onder grote belangstelling is vrijdagavond 26 september 2014 de nieuwe kleedaccommodatie van vv Kollum geopend. Voorafgaand aan het officiële gedeelte vond een clinic plaats voor alle jeugdleden onder leiding van de trainers en de A en B junioren van de vereniging. Ruim 120 kinderen wisten deze clinic zeer te waarderen. Ook de ouders waren meegekomen om hun kroost aan te moedigen en daarna de opening bij te wonen.
Allereerst werd het nieuwe welkomstbord onthuld door Auke de Vries (het oudste nog spelende lid) en Elisa de Haan (het jongste vrouwelijke lid). Daarna werd de nieuwe plattegrond onthuld door Siebe Bos en Pieter Schreigardus. Vervolgens werd de dameskleedkamer onthuld door speelster van dames 1 en tevens sponsor van die nieuwe damesbox Karin de Vries. En als klap op de vuurpijl werd de “Oebele Spijkerman kleedbox” van het vlaggeschip van vv Kollum onthuld door de aanvoerder van het eerste elftal Wierd de Vries en door Robin van der Heide, de kleinzoon van de hoofdsponsor.
Voorzitter Bauke Schat gaf aan dat de realisatie van deze ver/nieuwbouw een belangrijke mijlpaal is voor de club, en dat vv Kollum hiermee maar weer eens heeft aangetoond over vele vrijwilligers te beschikken met een groot vv Kollum hart.
Na afloop van de opening werd er in de kantine geproost en werden er vele complimenten in ontvangst genomen. Er staat nu een accommodatie om echt trots op te zijn. Binnenkort zullen er nog nieuwe dug-outs op het hoofdveld worden geplaatst, en dan kunnen er weer nieuwe plannen ontwikkeld worden.

 

Foto’s Fokke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button