Knap herstel WTOC

Na de deceptie van vorige week was het zaak om nu wel de punten te pakken.Door afwezigheid van diverse spelers moest trainer Oane Westra zijn sterk gewijzigd elftal optimaal aan de start zien te krijgen. De wijzigingen gingen in de beginfase nog niet naar wens. Hierdoor kon Ropta Boys het initiatief nemen en enkele doelrijpe kansen creëren. Gelukkig kon voorkomen worden dat Ropta Boys op voorsprong kwam. Jilles Bosma  moest zijn doelman te hulp schieten door de bal net voor de doellijn weg te werken. Na een hoekschop voor Ropta Boys kwam WTOC na het afslaan hiervan er razend snel uit. Hieruit schoot Erik Jan Dijkstra de bal rakelings naast. Geoffrie Hoiting moest nog eens handelend optreden bij een uitbraak van Ropta Boys.

In de tweede helft begon WTOC de druk op Ropta Boys op te voeren. Je kon bijna voelen dat er iets te halen viel voor WTOC. Het was een paar keer net niet maar in de65e minuut was het dan toch raak. Uit een op maat gegeven voorzet van Aant Keizer kon Erik Jan Dijkstra de bal binnen schieten en was de voorsprong van 1-0 verdiend. WTOC bleef het betere van het spel houden en dit resulteerde in een 2-0 voorsprong. Jilles Bosma was de schutter.  Een  beloning voor zijn prima spel. Ropta Boys probeerde de stand alsnog een wending te geven. WTOC stond dit niet toe.

Zaterdag in de thuiswedstrijd de confrontatie met de nummer 1 VIOD. Het belooft een spannende middag voor beide teams te worden. Blijft VIOD koploper of kan WTOC deze positie overnemen