RegionaalSport

Knappe prestatie turnster CGV Wardy

LEEUWARDEN – Op zaterdag 19 mei vonden de Friese Kampioenschappen plaats in Leeuwarden. Teske Westra kwam uit als Pré-instap 1 RF D5. Zij had zich door middel van de plaatsingswedstrijden geplaatst voor dit kampioenschap. Een knappe prestatie, aangezien dit het eerste seizoen is dat Teske meedoet aan de wedstrijden.

Teske begon haar wedstrijd op brug. Het inturnen verliep al goed. Ook de wedstrijd ging keurig! Haar mooiste brugoefening van dit seizoen. Over het hele deelnemersveld gezien was dit de 5e oefening van de dag.

Na brug was de spanning weg en volgde haar balkoefening. Hier liet ze moeilijkere dingen zien ten opzichte van de plaatsingswedstrijden. Dit maakt het extra spannend. Maar ze deed het super. Hier was ze uiteindelijk 4e.

Hierna volgde vloer. Dit blijft voor Teske altijd wat lastig. Ze heeft ontzettend hard geoefend om ook hier wat moeilijkere elementen te laten zien. En wat deed ze het netjes. Haar oefening was goed voor een 14e plaats.

Teske eindigde haar wedstrijd op sprong. Dit vindt ze altijd een erg lastig onderdeel. En stiekem vond ze het ook jammer dat we deze als laatste hadden. Maar wat deed ze het goed. Op sprong was ze uiteindelijk 4e.

Teske heeft een hele keurige wedstrijd laten zien. Daarbij is ze uiteindelijk 6e van Friesland geworden!

 

Eigen Foto

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button