Kollum Mo-11 voorjaarskampioen

KOLLUM – Kollum Mo-11 is zaterdag 20 mei met passie, strijd en inzet kampioen geworden. Ropta Boys nummer  twee werd met twee punten minder opzij gezet. Al om kwart over negen zaterdag ochtend moest Ropta Boys naast belager van Kollum aan de aftrap verschijnen. De wedstrijd Kollum MO-11 tegen Zuidhorn stond gepland om kwart over tien. Al snel kregen we voor dat we zelf in actie kwamen dat Ropta Boys de wedstrijd zou winnen. Na het inspelen en een praatje met de coach, het spandoek en de toeschouwers gereed, ging het spektakel los. Kollum ging gelijk fel van start en dat leverde een paar kansjes op. Doordat Kollum steeds beter in het spel kwam gingen we de rust in met een verdiende 3-0 voorsprong .De tweede helft speelde Kollum het goed uit en werd de winst veilig gesteld door een 5-0 overwinning. Na de genomen  penalties stralende  coach , blije ouders en toeschouwers en uitzinnige speelsters knalden de kurken los van de kinderchampagne  en werd er feest gevierd!

De coach is super trots op deze toppers wat we in deze eerste seizoen hebben bereikt met deze nieuwe groep. Op naar het nieuwe seizoen.De trainsters Loekie Mout en Susanne Klein  hebben  ook een grote bijdrage  geleverd aan dit mooie succes.