Sport

Kollum MO19 leidt competitie door 3e winst op rij

DOKKUM – Koude, sneeuw en harde wind waren zaterdag het eerste waar je aan dacht tijdens de 2e wedstrijd tussen Be Quick en Kollum. Maar dan had je geen rekening gehouden met de 22 meiden op het veld. Vanaf de eerste tot letterlijk de laatste minuut weten ze het publiek te boeien. Be Quick neemt voor de rust voorsprong met 0-1.

De scherpte van Kollum komt in de tweede helft en door een uitgespeelde voorzet wordt de gelijkmaker gemaakt. Beide teams willen de winst en er wordt op hoog tempo doorgespeeld en de beloning is er eerst voor Kollum (1-2), dan Be Quick (2-2) en in de laatste minuut is er het winnende doelpunt voor Kollum. Eindstand 2-3. Groot compliment voor alle meiden van Be Quick en Kollum, de scheidsrechter, grensrechters en coaches. Zonder enige twijfel was dit één van de sportiefste wedstrijden.