HoofdnieuwsRegionaal

Kollum zoekt standhouders voor “Puur Kerst”

KOLLUM – Voor zaterdag 14 december is ondernemersvereniging HIM op zoek naar standhouders voor “Puur Kerst”. Van 16.00 tot 21.00 uur is het “Puur Kerst” in het centrum van Kollum! Niet een standaard kerstmarkt, maar een kerstbeleving voor jong en oud waarbij alles kerstsfeer uitstraalt. Diverse sfeervolle kersthuisjes worden ingericht als verkoopstalletjes, welke samen de markt vormen.

Standhouders kunnen een kersthuisje huren voor een klein bedrag. Maar ook lokale initiatieven zijn bijzonder welkom. Dus heb je een leuke creatieve hobby en wil je jou producten graag aan het publiek tonen en verkopen, kom dan als standhouder naar “Puur Kerst”. Opgave kan via Maaike de Vries via 0630152089.

Daarnaast is er nog veel meer te beleven, zo zijn er een groot aantal kerst figuranten, een drietal koren, en op de gerestaureerde Wallen ligt een prachtig skûtsje aangemeerd, waar vanaf brassband Wilhelmina optredens zal verzorgen.

En gelijk een extra koopavond, uniek in Kollum op de zaterdagavond 14 december 2019 van 16.00 tot 21.00 uur. De middenstand van Kollum pakt groots uit en maakt er een beleving van voor het hele gezin!

 

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button