HoofdnieuwsRegionaal

Kollumer kaars te koop in Outlet winkel Kollum

KOLLUM – Maandagmiddag is het eerste exemplaar, een kaars met het wapen van Kollum, uitgereikt aan burgemeester B. Bilker. Hij was zeer trots op de kaars die weer iets moois heeft toegevoegd aan Kollum.

De Kollumer kaars is te koop in de Outlet winkel in Kollum waar op dit moment 2 ontwerpers en bedenkers van de kaars stage lopen. Bij aankoop van een Kollumer kaars steunt u ook direct het goede doel Oxfam Novib. De connectie Kollum vloeit voort uit het project ‘’Outlet Kollum’’, waar onze studenten ondernemers zijn en zelf het bedrijf leiden.
Zes studenten van de ROC Friese Poort in Dokkum mochten een Mini-onderneming starten. Na lang brainstormen kwamen ze op het idee om een kaars te maken met het wapen van Dokkum op de voorkant. De kaars wordt bij exclusieve verkooppunten aangeboden: ‘’van der Gang Herenkleding, 1622 Lifestyle en de Wereldwinkel Dokkum. Om het succes van de Mini-onderneming door te zetten zijn ze op zoek gegaan naar een andere stad of dorp om daar ook een ‘’Charity Candle’’ te publiceren, zo dus ook bij de Outlet in Kollum.

Foto’s Jelke Jongsma

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button