Sport

Korfbalteam Harkema/Invicta combinatie C1 in nieuwe kleding

KOLLUM / HARKEMA  – Vanaf dit seizoen komen KV Harkema  en KV Invicta met een combinatie C1- team uit in de competitie.  Het idee voor deze samenwerking ontstond vorig seizoen toen beide ploegen elkaar nog tegen kwamen in de competitie. Na goed overleg binnen beide verenigingen is dit team met talentvolle spelers tot stand gekomen. Het doel van dit combinatie team is het verhogen van de kwaliteit van spelers van de beide verenigingen om op een hoger niveau te gaan korfballen. Al gauw ontstond de vraag in welk tenue deze combinatieteam moest gaan spelen. In de kleuren van KV Harkema of in die van KV Invicta? De sponsorcommissies van beide verenigingen zijn hier mee aan de slag gegaan en hebben 2 sponsoren bereid gevonden om het team in geheel nieuwe kleding te steken.

Van der Veen zonwering  uit Surhuisterveen en Muta Sport uit Leeuwarden  zien deze samenwerking tussen beide verenigingen wel zitten en ze hebben besloten om het combinatie C1-team te sponsoren.  Zij hebben de ploeg voorzien van shirtjes,  broekjes/skirtjes en trainingspakken. Mede door deze twee sponsoren kunnen de kinderen vandaag (zaterdag 30 augustus) goed gekleed de eerste competitie wedstrijd spelen tegen Hoogkerk C1. De spelers hebben de eerste wedstrijd goed gespeeld tegen Hoogkerk maar konden de wedstrijd helaas niet winnend afsluiten 4-6.

 

 

Op de foto het nieuwe team in hun nieuwe kleding:

Van links naar rechts staand: Trainer/Coach Peter Holwerda  en Anton van Doorn, Jelmer Holwerda, Maarten Piersma, Thomas Visser, Rien van der Laan, Nienke van der Veen (sponsor) en Klaas Visser (trainer/coach)

Voor van links naar rechts: Elisa Zijlstra, Margriet Kootstra, Shana van der Meer, Amber van Doorn en Danique van der Meulen.

Dit kan u ook interesseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button